Saturday, April 18, 2009

KulturA

KulturA ondersteunt projecten die de culturele infrastructuur op de Nederlandse Antillen en Aruba en de (internationale) uitwisseling versterken. Ook projecten die de uitwisseling tussen de eilanden en Nederland bevorderen en activiteiten die de internationale positie van de eilanden in de Caribische regio versterken kunnen worden ondersteund.

In april worden informatiebijeenkomsten georganiseerd op Bonaire, Aruba, Sint-Maarten en Curaçao over KulturA. Graag nodigen wij u uit voor een van deze bijeenkomsten. Er is uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de aanwezige fondsmedewerkers. De bijeenkomsten beginnen om 16.00 uur (ontvangst vanaf 15.30 uur) en duren tot 18.00 uur.

Bonaire
20 april: Museo Boneriano
Kaya J. van der Ree 7, Kralendij

Aruba
22 april: Archeologisch Museum Aruba
J. Irausquinplein 2a, Oranjestad

Sint-Maarten
24 april: Philipsburg Culture & Community Centre
Philipsburg

Curaçao
27 april: Teatro Luna Blou
hoek Havenstraat / De Rouvilleweg, Otrobanda

KulturA is een samenwerking van de Mondriaan Stichting, het Fonds voor beeldende kunsten, vormgeving en bouwkunst, het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Fonds voor de Letteren, het Nederlands Fonds voor Podiumkunsten+ en het Nederlands Literair Productieen Vertalingenfonds. KulturA is een aanvulling op de reguliere ondersteuningsmogelijkheden van deze fondsen.

Meer informatie: KulturA

No comments: